Michael Foucault, un pensador poliédrico

Michael Foucault, un pensador poliédrico
By:Josep Antoni Bermúdez Roses
Published on 2012-03-26 by Publicacions de la Universidad de València


En 2010 el MuVIM va celebrar el Congrés Internacional de Filosofia dedicat a les eines de l’obra foucaultiana, del que ara s'editen les actes. Alguns especialistes de la seva obra van estar utilitzant aquestes eines en diferents discursos, àmbits i tradicions tals com el discurs feminista i el psiquiàtric, l'espai cibernètic o el pensament àrab contemporani. Uns altres les van utilitzar per esbudellar la pròpia obra foucaultiana furgant en conceptes com el d'experiència, extravagància, parèsia o pasturatge humà. Els hi ha també els qui van fer ús d'elles per desentranyar la seva pràctica arxivística, i fins i tot va haver-hi qui va utilitzar unes alicates per curtcircuitar el discurs foucaultià a partir de la seva concepció de la filosofia o de la heterotopia. Aquesta varietat de textos-bricolatge sorgits de l'ús de les eines foucaultianes configura aquest calidoscòpic Foucault.

This Book was ranked at 34 by Google Books for keyword For Whom the Bell Tolls.

Book ID of Michael Foucault, un pensador poliédrico's Books is TKrOuQAACAAJ, Book which was written byJosep Antoni Bermúdez Roseshave ETAG "KY7n6w/Ed7s"

Book which was published by Publicacions de la Universidad de València since 2012-03-26 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9788437081342 and ISBN 10 Code is 8437081343

Reading Mode in Text Status is false and Reading Mode in Image Status is false

Book which have "200 Pages" is Printed at BOOK under CategoryPhilosophy

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in es

eBook Version Availability Status at PDF is falseand in ePub is false

Book Preview


Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Promo Terbaru Dari Kami:

0 Response to "Michael Foucault, un pensador poliédrico"

Post a Comment